Primăria Sânpetru – site nou

Site-ul oficial al Primăriei Sânpetru a trecut printr-un amplu proces de modernizare, timp în care nu a putut fi accesat. Începând de azi, site-ul este din nou funcţional şi accesibil publicului larg, chiar dacă popularea site-ului cu informaţii şi documente nu este finalizată 100% şi va continua şi în perioada următoare.

După actualizarea completă, siteul va putea să vă ofere dumneavoastră, cetățenilor comunei, un spațiu util, interactiv și ușor de folosit, în care:
✔️ să găsiți rapid şi uşor toate informațiile sau documentele de care aveți nevoie
✔️ să aflați noutăți despre activitatea Primăriei și a Consiliului Local
✔️ să aveţi acces la calendarul dezbaterilor pe teme importante (PUZ-uri, regulamente) şi al altor evenimente publice organizate de Primărie
✔️ să plătiți online taxele și impozitele locale
✔️ să transmiteți sesizări, întrebări, sugestii, reclamații

Site-ul este acum optimizat atât pentru ecrane mari (laptop, PC), cât și pentru accesarea de pe telefoane mobile. Structura site-ului este una mult mai simplă și mai intuitivă, astfel că, din câteva clickuri, puteți ajunge la informațiile de care aveți nevoie. De asemenea, informațiile legate de transparența decizională – contracte, rapoarte, decizii – şi de consultările şi dezbaterile publice vor fi mai ușor de găsit.

De acum înainte, site-ul Primăriei Sânpetru va fi actualizat periodic cu informații, documente, știri sau anunțuri, precum și îmbunătățit sau completat cu noi secțiuni, câmpuri, opțiuni, etc, în funcție de necesități. Dacă, în urma experienței pe noul site, aveți sugestii de îmbunătățire a acestuia, vă invităm să ni le transmiteţi.

Anterior PV privind rezultatele la proba scrisă pentru ocuparea funcției publice de Inspector principal – Comp. Financiar-contabil
Adresa:

Str Republicii Nr. 655

Cod Postal 507190

Județul Brașov

Program:

Luni – Miercuri: 8:00 am – 16:00 pm

Joi: 8:00 am – 18:00 pm

Vineri: 8:00 am – 14:00 pm

Primaria Sânpetru© 2022. Toate drepturile rezervate

Ne poți găsi si aici