Primăria Sânpetru – accesibilă prin CityOn

Continuăm digitalizarea administrației locale, cu aplicaţia CityOn.

Cetățenii comunei Sânpetru au acum la dispoziție un instrument modern pentru plata online a impozitelor, taxelor, amenzilor etc, dar și pentru a depune sesizări sau pentru a accesa diverse informații și documente.

Cu aplicația CityOn, schimbul de informații între Primărie și cetățeni va fi mai simplu, atât în cazul persoanelor fizice cât și în cel al persoanelor juridice.

Aplicaţia poate fi găsită sub numele de „Romania CityOn”, atât în App Store, cât și în Google play, şi poate fi accesată direct de pe site-ul Primăriei Sânpetru:

https://sanpetru.cityon.ro/

Efectuarea plăților poate fi realizată în două moduri:

1️⃣ Plata prin autentificare – necesită crearea unui cont de utilizator, prin completarea tuturor informațiilor solicitate pe pagina accesată. Odată completate aceste câmpuri și transmise datele, veți primi un răspuns pentru validarea contului și doar după primirea acestei validări contul va putea fi utilizat.

2️⃣ Plata fără autentificare – se poate realiza prin simpla completare a CNP-ului, pentru persoane fizice, sau a CUI-ului, pentru persoane juridice.

Platforma pentru plăți online oferă, de asemenea:

✅ posibilitatea verificării plăților realizate

✅ realizarea altor plăți care aparțin de taxele și impozitele locale

✅ plata amenzilor

Modulele disponibile:

🔹Modulul de plăti – Utilizatorii pot realiza plata impozitelor si taxelor, plata amenzilor, plata contractelor sau plata diferitelor tipuri de plăti definite de către primărie, dar se poate de asemenea vizualiza istoricul plăților efectuate.

🔹Modulul de documente – Utilizatorii pot vizualiza statusul cererilor depuse.

🔹Modulul de sesizări – Utilizatorii pot depune și vizualiza statusul sesizărilor proprii, cât si statusul sesizărilor publice.

🔹Modulul de profil – Conține informațiile personale ale utilizatorului autentificat si ii oferă acestuia acces la spațiul privat virtual. De asemenea, din acest modul se poate realiza autentificarea folosind contul de persoana juridica, daca utilizatorul este reprezentant al unei firme, cat si alegerea limbii pentru aplicație. Momentan aplicația oferă suport pentru limba romana si pentru limba engleză.

Dacă aveți observații, sugestii, întrebări sau întâmpinați dificultăți, ne puteți contacta:

☎️ la telefon 0268/360028, interior 115 pentru persoane fizice sau 119 pentru persoane juridice

📧 sau pe email, la adresa taxe.impozite@primaria-sanpetru.ro

Anterior Anunț colectiv – somații
Adresa:

Str Republicii Nr. 655

Cod Postal 507190

Județul Brașov

Program:

Luni – Miercuri: 8:00 am – 16:00 pm

Joi: 8:00 am – 18:00 pm

Vineri: 8:00 am – 14:00 pm

Primaria Sânpetru© 2022. Toate drepturile rezervate

Ne poți găsi si aici